Són molts els rumors que ressonen al voltant del món de l'alimentació. Per això, la Dra. Folch hi posa fil a l'agulla a través d'aquest llibre, en què desvela què hi ha de veritable darrere d'aquestes argumentacions i quines són certament falses. Quins aliments ens convenen i quins no? En quina quantitat? Quins hàbits són erronis? Quines dietes cal seguir o evitar? Què és el que ens engreixa veritablement? Què hi ha darrere la fibra? I de la xocolata, la llet, el cafè, el vi negre, la carn vermella o de porc, o els fregits? Quines pautes alimentàries es recomanen? Existeixen les dietes miracle? Què passa si se segueix una dieta vegetariana? Per què són erròniament impopulars els aliments com el pa, els fruits secs, els llegums, la pasta o els ous? Per què s'ha d'evitar el sucre blanc? Convé beure aigua durant els àpats? Margarina o mantega? Les verdures porten calories? És millor prendre la fruita abans o després de menjar? Aquestes i moltes altres preguntes fetes tothora troben una resposta definitiva en aquest llibre.
Об авторе
La Dra. Montse Folch és llicenciada en Medicina i Cirurgia i té un Màster en Nutrició Comunitària per la facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Porta més de vint anys dedicada al tractament de l’obesitat, el sobrepès i els trastorns de l’alimentació. Des de 1996, és membre associat del cos facultatiu del Centre Mèdic Teknon-Grup Quirónsalud de Barcelona. Ha impartit diversos cursos de nutrició i dietètica, i ha participat en múltiples congressos al voltant de la nutrició, la medicina i la cirurgia estètica, tant en l’àmbit nacional com internacional. És sòcia numerària de la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària (SENC) i membre de la Societat Catalana de Gastronomia i Nutrició, entre d’altres.
És col·laboradora habitual en diversos mitjans de comunicació com TV3, 8TV, TVE, Antena 3, Tele5, RAC1, Catalunya Ràdio, Ràdio 4… així com en diversos mitjans de comunicació escrits.
Ha publicat més de 14 llibres, entre els quals, ‘El mètode de la Dra. Folch’, ‘L’enzim mediterrani’, ‘Els dos costats de la bàscula’, ‘La dieta dels colors’ i ‘Menja bé, viu millor’.